Over mij

Zumba lessen Enschede Iris PT

“Muziek en dans zijn onlosmakelijk verbonden met mijn leven, het trekt me aan en ik kan me er volledig aan overgeven. Het is fantastisch om anderen dit ook voor henzelf te laten ervaren! De boost is te voelen in de lessen, de damp van energie (en zweet;)) werkt aanstekelijk, so you want more!!!
En dat geldt voor mij ook 🙂

Zie ik je snel?”

IRIS

Als kleuter stond ze al graag op het podium en dat ging in haar gehele verdere schoolcarrière niet ongezien voorbij. In die periode was dansen in het Beatrix Theater wel het hoogtepunt.

Na jaren als dansdocente (streetdance, jazz, show, dancefunk) lesgegeven te hebben wilde ze meer, veel meer. En met name zélf dansen. Zo auditeerde ze met succes bij de Amsterdam Admirals Cheerleaders en trainde 3 avonden in de week in Amsterdam. Dus we hebben hier een heuse cheerleader in ons midden en ze kan meer dan alleen het ABC spellen in een yell 😉 

Naast al het dansen kwam ze in aanraking met de fitnessbranche, volgde een opleiding tot allround instructor en rolde zo de fitness in. Sinds 2009 geeft ze Zumba, van aqua tot kids tot gold tot toning, een mooie combinatie van haar liefde voor dans en fitness. Inmiddels is ze bijgeschoold tot Personal Trainer, is ze ook gediplomeerd Gewichtsconsulente en verdiept ze nu haar kennis in de opleiding tot Orthomoleculair Voedingsspecialist en de opleiding tot Life Coach.

Overige disciplines:
– Pound
– Pound Unplugged
– Pump (freestyle)
– Balance (freestyle)
– BBB
– Bodyshape
– Aerobics
– Steps
– Bokwa
– Diverse dansstijlen